BLOG

Mocktail Monday

Hallo!

Vandaag ben ik voor het eerst gaan experimenteren met Mocktails, ook wel Virgin Cocktails.

Mocktails zijn alcoholvrije cocktails. Perfect dus om de week feestelijk mee te starten, zonder op dinsdag met een mega kater op je werk aan te komen ūüėČ

Ik ben begonnen met het experimenteren door de mocktailbox die ik ontving van Royal Club. In die box zaten diverse dranken om een mocktail mee te maken.

De eerste keer ging ik fanatiek van start en maakte daarom niet één maar twee mocktails die ik hieronder graag met je wil delen!

  1. Het Stoofpeertje

Deze mocktail is ge√Įnspireerd door een typisch winters gerecht, namelijk de welbekende stoofpeertjes. een friszoet drankje met een licht zure ondertoon.¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†

Ingredi√ęnten:

  1. Ginger Ale (Royal Club)
  2. Blood Orange & Ginger (Royal club)
  3. Perensap

Om het geheel nog iets feestelijker te maken heb ik in het glas een kaneel- en vanillestokje en schijfjes peer toegevoegd.

2. The Mistletoe

De tweede en laatste mocktail is er eentje die perfect geserveerd kan worden tijdens het kerstdiner. De rode kleur met een groen detail brengt je meteen in winterse kerstsferen.

Ingredi√ęnten

  1. Tonic (Royal Club)
  2. Wild Berries & Mint (Royal Club)

Zo zie je dat je met maar een paar eenvoudige ingredi√ęnten een feestje op tafel kan zetten, waar je je ook de volgende dag nog blij van voelt!

Speel met extra ingredi√ęnten en ‘accessoires’ om de mocktail helemaal naar jouw smaak te maken.

See you next time!