Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury
BLOG

Ride or Die

Dames opgelet! Mercedes-Maybach heeft een concept car onthuld met wit leer en roségouden interieur!

Bovendien kun je gewoon heerlijk op de achterbank genieten van een vers gezet kopje thee. Wie wil dat nou niet?!

Heftig hè bovenstaande titel, maar dit is wel een goede weergave van de reacties die komen op de nieuwe concept car Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury.

Zo zijn er vele die het een gênante vertoning vinden en geen goed woord over hebben voor het ontwerp van Mercedes.

Toch zijn er ook mensen die helemaal weg zijn van de looks en het interieur van de bolide. (Wellicht dat een overgroot deel hier van vrouw is 😉 )

De Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury zit tussen een sedan en SUV en is met name ontworpen voor de Chinese markt

Wat ik er van vind? Ik moet er nog even aan wennen..

Even wat technische informatie afkomstig van AutoWeek:

De concept car heeft vier elektromotoren die samen 750 pk naar de 24-inch turbinewielen sturen. De motoren putten hun levensvreugde uit een 80 kWh groot accupakket, goed voor een actieradius van meer dan 500 kilometer (volgens NEDC). De auto is 5,26 meter lang, 211 meter breed en 1,76 meter hoog.

 

Het interieur van de auto is over de top met roségouden details, wit leer, kussentjes en diamantenstiksels.

Of Mercedes-Maybach deze concept car ook daadwerkelijk gaat verkopen blijft nog de vraag, maar ze hebben er in ieder geval een duidelijk statement mee afgegeven en wij kunnen even wegzwijmelen bij het idee van het comfort dat je hebt op de achterbank en zeg nou zelf die bloemen maken het plaatje toch helemaal compleet?

Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury Vision Mercedes-Maybach Ultimate LuxuryVision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury Vision Mercedes-Maybach Ultimate LuxuryVision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *